Login Facebook LinkedinKlanten van Redegeld De Ree zijn blij. Heel blij. Niet alleen omdat we de administratie strak voor hen verzorgen, maar ook omdat we continu zoeken naar voordeeltjes. Wel zo prettig voor u als ondernemer. U heeft het immers al druk genoeg in deze tijden van economische malaise. Wellicht denkt u nu: Ik ken dat soort clubs, maar accountants kosten alleen maar geld. En dan heeft u gelijk. Maar dat we geld voor u kunnen verdienen, willen we graag bewijzen met een speciale actie. "Dit wil ik ook. nu"

Hoe werkt het?
Is uw inkomen in één van de afgelopen jaren met 52 % belast? Dan is de kans groot dat de Belastingdienst nog een eindejaarsgeschenk voor u heeft klaarliggen, maar u dit niet vertelt. "Dit wil ik ook. nu" is een dienst van Redegeld De Ree die nagaat of u ook voor dit voordeel in aanmerking komt.

Om deze check te kunnen uitvoeren hebben we enkele gegevens van u nodig welke vanzelfsprekend vertrouwelijk worden behandeld. Met deze gegevens gaan we aan de slag en kijken we of er een belastingvoordeel te realiseren is. Lukt dit niet, kost het u niets.

U kunt zich aanmelden en het aanvraagformulier invullen.

Over Redegeld De Ree
Redegeld De Ree is een "klein" belastingadvieskantoor maar in haar dienstverlening vooruitstrevend en hedendaags. Ons kantoor denkt altijd mee met u als klant en is gretig als het gaat om te realiseren belastingbesparingen voor morgen en gisteren.

Redegeld De Ree. Niet van gisteren.

Redegeld De Ree is lid van het Register van Belastingadviseurs waarbij zij aan strikte regels omtrent de uitvoering van haar werkzaamheden is gehouden.

 

quotes